Retourneren

Het kan uiteraard voorkomen dat je een product wilt retourneren. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via jewels.rian@gmail.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kan ik een waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product graag met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met jewels.rian@gmail.com. De kosten van verzending zijn voor rekening van de koper.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op om de bestelling te wijzigen.

Winkelwagen
De waardering van rianjewels.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.