Over RIAN Jewels

Wat maakt RIAN Jewels bijzonder?

De sieraden collectie bestaat uit selectief gekozen merken, die altijd staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle sieraden worden met de hand gemaakt in kleine werkplaatsen in Nederland, op Bali of in de USA.

Bij de selectie van partners wordt bewust gezocht naar leveranciers die rekening houden met mens en aarde, waardoor de impact op het milieu minimaal blijft en daarnaast het vakmanschap van goudsmeden nog lang kan blijven voortbestaan.

De gehele collectie is met de hand vervaardigd. Enkel de beste materialen worden gebruikt, waaronder 925 sterling zilver, een dikke laag goud vergulding en de beste kwaliteit stenen.

Vragen

Heeft u een vraag? U kunt deze stellen via het contactformulier onder ┬┤contact┬┤ of u kunt e-mailen naar het e-mailadres: info@rianjewels.com.

Feedback

RIAN Jewels vind het belangrijk om geïnteresseerden en klanten te leren en te blijven kennen. Om deze reden zullen af en toe vragen gesteld/feedback gevraagd worden via social media en na een bestelling door middel van een beoordelingsverzoek. Op deze manier kunnen diegenen die daaraan willen bijdragen een reactie geven. Aarzel ook zeker niet om met RIAN Jewels te contacten als u vragen of opmerkingen heeft.

Dank voor uw interesse!

Liefs,

Anouk Drissen

RIAN Jewels

Winkelwagen
De waardering van rianjewels.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.