Garantie en klachten

RIAN Jewels doet er alles aan om de producten in de beste conditie te leveren. Wanneer blijkt dat een product is ontvangen waarvan de kwaliteit niet voldoet, kunt u dit direct laten weten via e-mail: jewels.rian@gmail.com of per Whatsapp. Zie daarvoor de Whatsapp knop op de website. Neem graag zo spoedig mogelijk contact op om het gebrek door te geven. Ik zorg voor een kostenloze reparatie of vervanging als het product tot drie maanden geleden besteld is.

Klachten

RIAN Jewels stelt het op prijs als u uw klacht kenbaar maakt via het contactformulier op de website of per e-mail aan: jewels.rian@gmail.com. Ik zal er alles aan doen om de klacht op een goede wijze op te lossen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Winkelwagen
De waardering van rianjewels.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.